Fra drengedrøm til virkelighed: Flexleasing af AMG

AMG-flexlease

De fleste kan hurtigt blive enige om, at Mercedes AMG-modellerne er støbt af noget helt særligt. Netop disse biler får alle os bilentusiaster til lige at kigge en ekstra gang. Det er svært ikke at beundre det aggressive udseende der kendetegner AMG-klassen, den højere ydelse, samt det voldsomme lydbillede, som typisk følger med.

Det hele startede tilbage i 1967 hvor to ingeniører, med stor passion for motorsport, begyndte at finjustere motorer til Mercedes-Benz racerbiler i en gammel mølle. Derimellem er der sket meget frem til i dag, hvor AMG fortsat skaber nogle af verdens mest eftertragtede biler. Ser man overordnet på Mercedes klasserne, er det typisk AMG-modellerne, der er dyrest. De er dog også de mest kraftfulde varianter, som Mercedes nogensinde har lagt navn til.  

Vidste du at det rent faktisk er muligt at flexlease AMG-modeller, hvorfor den lækre Mercedes pludselig er blevet langt mere tilgængelig for de fleste? Herunder giver vi fem bud på Mercedes AMG modeller, som kan overvejes at flexleases.

5 fede AMG-muligheder

Mercedes SLK55 AMG

Mercedes-SLK55-AMG
 
SLK55 AMG blev introduceret tilbage i 1996. Her får du en 2-dørs cabriolet med modellens typiske langsliggende frontmotor. Historien går på, at ’’SLK’’ står for sportslig, let og kompakt. Så hvis det er dine krav til en bil, er denne variant værd at overveje.

Mercedes GLE63 AMG

Mercedes-GLE63-AMG
 
Mercedes GLE63 fås både som coupé variant og som almindelig SUV. Uanset om du går efter coupé eller SUV varianten, får du en V8 biturbomotor med 557 hestekræfter. Så selvom der er tale om en stor bil, får du derfor kræfter som passer til.

Mercedes CLS63 AMG

mercedes-cls63-amg
 
Med denne variant, der er i besiddelse med 5,5 liters AMG V8 biturbomotor og 525 hidsige HK, får du en af de ultimative CLS-varianter. Er det dog ikke aggressivt nok, så får den også i en Performance-udgave med 557 hestekræfter.

Mercedes C63 AMG

Mercedes-C63-AMG
 
C63 er modellen der virkelig kan levere, og dens V8 motor er kendt for at have et af de bedste lydbilleder i klassen. Det er en direkte djævelsk lyd, som dette bæst lukker ud. Det er samtidig en model, der er konkurrencedygtig på det sporty udseende og så fås den både som stationcar, sedan og coupé.

Mercedes GLA45 AMG

mercedes-GLA45-AMG
 
Mercedes GLA er en høj version af Mercedes A-klasse, og denne fås også i en GLA45 AMG variant. På billedet ses en GLA45 i Edition 1 special model, hvor bilen kommer med spoiler, AMG performance sportssæder og performance sportsudstødning.