Lån penge online: Bolig, Bil og virksomhed

Der hersker altid stor debat om, hvornår det er i orden at lån penge online, og hvornår det bare er tegn på et overforbrug. Vi har derfor prøvet at lave en top fem liste over, hvornår vi mener, at det er en gode idé at låne penge. Det betyder ikke, at låneidéer der ikke er på vores liste, er en dårlig idé. Det vigtigste er egentlig bare, at man altid overvejer situationen grundigt.

1. Du skal købe fast ejendom

Det er de færreste, der har pengene til at købe en fast ejendom, og fast ejendom er generelt et rigtig godt sted at lægge sine penge, da det historisk set altid har vist sig at være en god investering. Man skal også huske på, at når man betaler af på en fast ejendom, bygger man sig en opsparing i den faste ejendom. Dette sker selvfølgelig først, når man har betalt så meget af på lånet, at gælden er mindre end ejendommens værdi.

Lån til hus

2. Du skal købe en bil

Bilen er blevet et transportmiddel der for rigtig mange, er blevet en nødvendighed. Vi er blevet forvante til, at vi kan komme fra den ene ende af landet til den anden på 4-6 timer, og dette har åbnet et hav af muligheder. Derfor er billån selvfølgelig en af dem, som er gangebare.

Lån til bil

3. Du skal starte en virksomhed

Iværksætteri er en fantastisk ting, og her skaber mange danskere stor succes. Har man en idé, som man virker brænder for og tror på, bør man ikke tvivle med at tage chancen. Nu forholder det sig bare sådan, at det som oftest ikke er gratis at starte en virksomhed, og derfor kan man få brug for at låne til lidt startkapital.

Lån til virksomhed

4. SU-lån som studerende

Hvis man er studerende er den SU, som man får, oftest ikke nok, hvis man samtidig har faste udgifter som f.eks. lejlighed. Her kan man vælge en lånetype, der hedder SU-lån, hvor man hver måned får et beløb, der supplerer ens SU. Da en uddannelse kan ses som en investering i fremtiden, vil det også være fornuftigt at investere nogle penge i denne.

Lån til studerende

5. Lån til uforudsete udgifter

Vi er ikke altid 100 % herre over vores egen økonomi, da der kan dukke uforudsete udgifter op. Dette kan f.eks. være tandlægeregning, mekanikerregning eller ekstraregning på vand/varme. Hvis dette sker, behøves det heldigvis ikke ødelægge resten af ens måned, da der findes rigtig fine lånetyper til netop denne situation. Hos Lånpengesmart.dk kan man optage et kortvarrigt lån, som kan dække ind for disse uforudsete udgifter, og som, grundet dets korte løbeperiode, ikke koster særligt meget i låneomkostninger.

Lån til uforudsete udgifter