Lånejunglen forklaret på 1 minut

penge på din måde

Lånemarkedet for kortfristede lån rummer en række udbydere. Det kan derfor være vanskeligt at gennemskue, hvor du får det bedste forbrugslån. Der er fordele og ulemper ved dem alle, men når de er vejet og målt er det Lånpengesmart.dk, der tilbyder markedets bedste og billigste lån.

Lån op til 4.000 kr. gratis

En af Lånpengesmart.dk unikke fordele er, at du ved første lån kan låne op til 4.000 kr. rente- og gebyrfrit i op til 30 dage. Alt det kræver er, at du er over 23 år og ikke står registreret i RKI eller Debitor Registret. At lånet er rente- og gebyrfrit betyder ganske enkelt at din eneste omkostning på lånet er hovedstolen, hvormed lånet er 100% gratis. Det kræver dog imidlertid, at du imødekommer fristen på lånet.

Med de nye regler for Nem ID, kan du optage lån hos Lånpengesmart.dk fra både smartphone, tablet og laptop. Det har med andre ord aldrig været nemmere at låne på din måde.

Er det ikke første gang du låner hos Lånpengesmart.dk er det desværre længere ikke gratis. Dog kan du med fordel anvende den inkorporerede låneberegner, som fremgår på alle Lånpengesmart.dks sider til at skabe overblik over den reelle ydelse på dit lån. Et Lånpengesmart.dk-lån er med andre ord 100% gennemsigtigt.

Undgå ubehagelige overraskelser

Der er ingen ubehagelige overraskelser når du låner hos Lånpengesmart.dk. What you see, is what you get! Når du optager lån bliver du tildelt en profil på Lånpengesmart.DK, hvorfra du til hver en tid kan holde dig opdateret på dit lån. Du får tilmed mails omkring ændringer, nyheder, deadlines og lignende, sådan at du aldrig mangler information.

Har du, af den ene eller anden årsag, ikke mulighed for at tilbagebetale lånet inden for fristen har du mulighed for at forlænge dit lån med 7, 14 eller 30 dage mod gebyr. Der er derfor ingen grund til panik, hvis du ikke lige har pengene i hænde på det tidspunkt du troede.

Omvendt har du ligeledes mulighed for at reducere lånets omkostning ved at tilbagebetale det lånte beløb før fristen. På den måde reducerer du renteomkostningerne på lånet og derved falder den samlede ydelse. Har du eksempelvis lånt 3.000 kr. i 30 dage, men har allerede pengene efter 14 dage, står det dig frit for at betale lånet tilbage, hvormed du kun betaler renter for de 14 dage istedet for 30. Du har med andre ord reduceret renteomkostningen med 16 dages renter i dette tilfælde.

Der er altså ingen grund til at hårdnakket at tro på de mange rygter, der florerer omkring kviklånsbranchen. Det vigtige er, at du fra starten er bekendt med lånets betingelser og har opgjort om du har mulighed for at tilbagebetale et sådan lån. Lånpengesmart.dk tager desuden stor afstand fra den gængse term af kviklån, da et Lånpengesmart-lån differentierer sig på alle parametre.