Udvid din kulturelle horisont

Sprogrejse

Vi lever i en verden, hvor de kulturelle barrierer konstant bliver udfordret. Mennesker lever på tværs af grænser og i takt med internettets udvikling, bliver vi konstant eksponeret for kultur, sprog og nyheder fra andre lande. Vi rejser til andre lande, vi smager på andre kulturers mad, og vi får arbejdspladser i andre lande. Vi lever derfor i en verden, hvor vi i højere grad end nogensinde før er i kontakt med anderledes mennesker med andre kulturer og baggrund end os selv. Det er en spændende og oplevelsesrig verden, og det er uden tvivl en verden, som fortjener at blive undersøgt og oplevet. Med en sprogrejse gør du det muligt at blande uddannelse, læren om kulturer og mødet med nye og spændende mennesker.

Få venner på den anden side af jorden

Når man tager på en sprogrejse, kan det ofte være en overvældende oplevelse i starten. Man befinder sig alene i et fremmed land, hvor man hverken kender den familie man bor hos, og hvor man ikke har nogle venner. Dette afholder mange mennesker fra at tage på sprogrejse – men sandheden er en helt anden!

Når man tager på sprogrejse udfordrer man både sine kulturelle og sproglige evner, men ens sociale evner bliver ligeledes sat på en ekstrem prøve. En sprogrejse er en unik mulighed for at få nye og tætte venner, som man knytter bånd til hurtigere end nogensinde før.

Sandheden er, at du ikke er den eneste, der befinder sig alene i et fremmed land uden vennerne hjemmefra. Derfor er alle på sprogrejsen ofte interesserede i at danne nye og tætte venskaber, hvilket ofte har den betydning, at man bliver tættere end man før har været med andre venner. Det er en helt unik følelse at skabe tætte bånd med mennesker fra andre kulturer, og man får derfor en helt anden indsigt i deres liv og deres verden.

Få kulturen tæt ind på livet

Når man tager på sprogrejse, kan man nogle steder vælge at bo på et kollegium eller på skolen. Men mange rejsende vælger at bo hos en værtsfamilie, så man kan få kulturen, sproget og oplevelsen helt tæt ind på livet. Det er en fantastiske oplevelse at blive taget imod en familie, som gerne vil byde dig indenfor i deres hjem og gøre dig til en af deres egne.

Når man bor hos en værtsfamilie, får man en helt anden oplevelse, end man gør, når man er ude og rejse og bor på hotel. En værtsfamilie byder dig indenfor og viser dig deres normer og traditioner. Ved at spise som dem, være som dem og leve som dem, får man en helt unik indsigt i deres kultur og i deres verden.

Det kan derfor være en helt specielt oplevelse af tage på sprogrejse. Det er unik måde at skabe venner og en ny form for familie, som man kan have med i minderne hele livet. Desuden er der god mulighed for, at man senere kan besøge både venner og værtsfamilie og dermed få mange gode oplevelser og rejser fremover.